Rođen sam 13.2.1992 godine

Prije nego što sam se počeo baviti fitnesom i trenerskim poslom, dugi niz godina trenirao sam nogomet, još od prvog razreda osnovne škole, kada sam odmah shvatio da će sport biti sastavni dio mog života.

Osnovnu i srednju školu završio sam u Dubrovniku gdje sam i odrastao te proveo život do svoje dvadesete godine kad odlazim u Zagreb s ciljem da se unaprijedim u trenerskom poslu.

Prvi dodir sa fitnesom imao sam u srednjoj školi (2008.) sa tadašnjih 16 godina kad sam počeo vježbati sklekove i ostale vježbe kod kuće a nedugo potom i prvi put ušao u teretanu .

Od samog početka počeo sam sakupljati informacije o treningu, prehrani i dodacima prehrani sa raznih formuma, portala ali i od iskusnijih vježbača i trenera s ciljem da unaprijedim svoje sposobnosti, zdravlje i fizički izgled koji je samo "šećer na kraju" danas sve to prenjeti i na ostale, prvenstveno na klijente.

Imam završeno obrazovanje Instructus ustanove priznato od Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH i European Health & Fitness Association.

Kako sam po struci i kuhar svoju ljubav prema sportu uskladio sam sa ljubavlju prema kuhanju pa tako iz moje "kuhinje" izlaze izvrsni recepti za zdrave obroke.

Osim teretane i treninga s utezima volim kampiranje, plivanje, ronjenje, planinarenje itd.
Danas živim u Pleternici i radim kao fitnes trener u svojoj privatnoj teretani.