BIOGRAFIJA

TOMISLAV GUSTIN

 

Rođen sam 13.2.1992 godine. 
Prije nego što sam se počeo baviti fitnesom i trenerskim poslom, dugi niz godina trenirao sam nogomet, još od prvog razreda osnovne škole, kada sam odmah shvatio da će sport biti sastavni dio mog života.
Prvi dodir sa fitnesom imao sam u srednjoj školi sa tadašnjih 16 godina kad sam počeo vježbati sklekove i ostale vježbe kod kuće a nedugo potom i prvi put ušao u teretanu.
Od samog početka počeo sam sakupljati informacije o treningu, prehrani i dodacima prehrani sa raznih formuma, portala ali i od iskusnijih vježbača i trenera s ciljem da unaprijedim svoje sposobnosti, zdravlje i fizički izgled koji je samo "šećer na kraju" danas sve to prenjeti i na ostale, prvenstveno na klijente.
Imam završeno obrazovanje Instructus ustanove priznato od Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH i European Health & Fitness Association. Osnivač sam "Way Of Life" brenda čiji je cilj promocija zdravog i aktivnog načina života. U teretani treniram 14 godina a već 9 godina radim s klijentima privatne treninge u teretani, u prirodi ali  i online savjetovanja u obliku pisanja programa treninga i prehrane. Kako sam po struci i kuhar svoju ljubav prema sportu uskladio sam s ljubavi prema kuhanju pa tako iz moje "kuhinje" izlaze izvrsni recepti za zdrave obroke koji vas dovode u dobru formu a pritom nemate osjećaj da se puno odričete ukusne hrane. Živim i radim u Pleternici gdje vodim privatne treninge u svojoj teretani.

 

 

diploma