Nikola R.

Ukupno izgubljeno cca 30kg u 10 mjeseci sa treningom i savjetima za ispravnu prehranu. Uvijek sam imao problema s motivacijom za treninge sve dok nisam krenuo s tobom raditi. Način na koji si radio samnom je točno ono što mi je bilo potrebno (vidi se i iz rezultata).

Nisam mogao vjerovati koliko sitni ispravci držanja vježbu mogu transformirati vježbu i postići bolje rezultate.

Svima koji razmišljaju da krenu u teretanu tople preporuke za Tomislava, vjerujte mi trebate pomoć oko pravilnog izvođenja vježbi.

Nikola R.

Nina V.

Hvala na svakoj pruženoj informaciji, motivaciji, savjetu i pozitivnoj energiji.

Kada bih sve sumirala, mogu reći da sam tražeći trenera pronašla prijatelja.

Tomislav Gustin - jedna od najboljih “slučajnosti” koja mi se mogla desiti. :)

 

Luka N.

Kako nisam bio samostalno discipliniran u odlascima na treninge, odlučio sam svoju transformaciju postići uz privatnog trenera.

Plan prehrane je napravljen sukladno mojim ciljevima, a treninzi su odrađeni pravilno i intezivno. U 10 tjedana skinuo sam 13 kilograma i 20 cm u struku, a uz svaki trening naučim i puno novih informacija.

Tomislav ulaže 100% svojeg znanja u klijenta uz veliku podršku u svakom smislu.

Luka N.

Božica S.

Pronašla sam Tomislava sasvim slučajno, bio je to zadnji pokušaj i doslovno je ostalo tako.

Nema povratka nazad. Jedan pokušaj, drugim riječima, nema odustajanja.

Osim u teretani, uvijek dostupan za savjete online.

73 kg manje

Hvala ti Tomislave, imaš moje preporuke!

Luka D.

Tomo mi je puno pomogao. S njim sam korigirao tehniku mrtvog dizanja. Odličan trener i motivator s više od 13 godina iskustva u fitnesu.

 

Slađana R.

U moru samoprozvanih i onih pravih, teško je pronaći trenera koji će ti odgovarati i kojem ćeš ti odgovarati. Jer, kada dođeš do faze kada želiš smršaviti, malo je onih kojima ćeš dozvoliti da budu potpuno iskreni s tobom. Još je manje onih koji će znati točno dozirati informacije, da te drži fokusiranim, ne dozvole odustajanje i ne povrijede te.
Tomislave, ti si jedan od rijetkih koji je u toj kategoriji prošao na mojim testovima i do danas nisam promijenila mišljenje.
Usudila bih se reći da si ti "onaj rijetki začin", koji pomaže ljudima kada im je pomoć najpotrebnija. Konstantna podrška, ideje, prilagođavanje svakom klijentu, personalizacija planova prehrane i treninga, gdje se svatko od nas osjeća posebnim.
Hvala ti što si mi pomogao da zavolim sebe, što me nisi pustio da pređem onu tanku crtu između dobra i zla i što si me naučio potpuno drugačijem životu.
Na kraju, dokazao si da pojedinci mogu biti istovremeno i hedonisti i dobro izgledati, dokle god znaju omjer.
It's a way of life, a mojih -105cm u obimu u proteklih 6 mjeseci to i dokazuje.