Kikiriki
22/08/2015
Pravila treninga za visoke momke
23/08/2015
Show all

Važno je ostati dosljedan sebi

Nemojte da vas obeshrabri ako okolina u kojoj se nalazite ne prihvaća to što radite. Ili vas možda ne shvaćaju ozbiljno.
To ponajviše možete osjetiti od onih s kojima ste proveli djetinjstvo, od vaših susjeda, kolega iz osnovne škole pa čak i od strane roditelja i vaših najbližih.
Nakon što sam završio raditi zadnju sezonu u kuhinji, na početku iduće sezone nisam tražio posao, bio sam bez novaca a već sam polako ulazio u trenerski posao. To je bio početak u pravom smislu te riječi. Da li sam vjerovao da ću uspjeti? Jesam. Da li me je bilo strah? Bilo je. No, u životu treba riskirati i slijediti svoje srce.
Stavili su vam deklaraciju i za njih ste ono kakvim vas oni vide. Roditelji vas vole ali vas mogu jako ograničiti jer žele da uvijek budete njihove male maze i ne žele da se mijenjate iako se mijenjate u pozitivnim smislu tj napredujete.
Nemojte im to uzeti za zlo, ali slijedite svoj san i ne zaboravite, takvi ste samo u njihovim očima, važno je da u vlastitim očima ostaneš ono što jesi i nastaviš raditi na onome što želiš biti.
U mom slučaju za mnoge sam i dalje obični kuhar, za neke sam nitko i ništa dok sam nekima od vas, vjerujem, inspiracija.
Nastavite raditi na onome o čemu sanjate.
Budite skromni i nemojte puno pričati o sebi, pustite da vaša djela govore za vas jer ako nešto radite dobro, to će se dovoljno daleko čuti.
Ne odustaj od svog cilja.
Lijep vikend svima 

~
Tomislav Gustin