MITOVI O GUBLJENJU POTKOZNOG MASNOG TKIVA!
24/06/2015
“Way Of Life” mi je promijenio zivot
24/06/2015
Show all

TOMISLAV GUSTIN I TINA: TRANSFORMACIJA NAKON PORODA!

Tina mi se javila prije mjesec dana zbog problema koji muči većinu žena nakon poroda, a to je vratiti liniju i ukloniti kilograme nakupljene za vrijeme trudnoće. Sastavio sam joj program treninga u teretani  4 puta tjedno u trajanju od 1 sat. Također, osmislio sam i kućne varijante treninga u slučaju da zbog nekih obaveza preskoči odlazak u teretanu te plan prehrane. Naravno sve je bilo usklađeno s njenim poslom i kućanskim obavezama.

Najkritičniji je bio prvi tjedan iz razloga što je vaga pokazivala čak koji kilogram više na kraju tjedna. To je sasvim normalna reakcija koja se dogodi kada se nakon neredovitih obroka i neurednog života krenete hraniti  redovno s više obroka u danu  dok je vaš metabolizam još usporen.

Zbog ovoga ne trebate stvarati paniku već pričekajte ipak malo vremena i vaše tijelo će vrlo brzo početi surađivati s vama. No, kao i obično koliko god ovo zvučalo jednostavno ovo nam stvara veliki stres i paniku, a pogotovo ženama koje su više opterećene brojkama i vagom od muškaraca.

Iz tog razloga svojim klijentima,nakon što krenemo u bitku za bolju fizionomiju i zdravlje, uvijek kažem da ne staju na vagu često, bar ne prvih ključnih tjedan ili dva.

Odmah na početku,vidjevši  Tinin karakter znao sam gdje ovo vodi ukoliko sve bude odrađeno po planu. Napredak je ostvaren u mjesec dana, a transformacija naravno traje i dalje.

Ovaj članak neka bude motivacija i inspiracija ženama i majkama,  ali i svima nama.

Toplo nadam da će Tina zdrave navike i zadržati. Ništa me ne usreći toliko kao kada vidim obitelj, punu obaveza i da uz sve to fitness, rekreacija, ma bilo koji oblik tjelovježbe i zdrav izbor namirnica na stolu za vas i vaše dijete postane mali djelić života. Bez obzira na sve obaveze koje donosi majčinstvo, briga o djetetu, obitelji i kućanskim poslovima potrebno je pronaći malo vremena za sebe i samo za sebe kao što je Tina pokazala da se sve može kad se hoće.

Jer ipak,temelj svake dobre i zdrave obitelji je dobra, zdrava i zgodna majka!
Više transformacija možete pogledati ovdje

KONTAKTIRAJ ME